Napi horoszkóp

2017.06.12. – egy csillagjegy ma legyen nagyon óvatos!

2017.06.12. – ez vár ma rád csillagjegyed szerint

 

 

Kos

Légy egy picit gyanakvó, ha valaki a környezetedben ma túlzottan kedves és barátságos, nem biztos, hogy a javadat akarja!

Bika

Újult erővel robbansz bele a hétbe, tele vagy ambícióval! Meg is lesz az eredménye!

Ikrek

Ma különösen légy óvatos, még a fejedet is elveszted, annyira szétszórt vagy! Kikapcsoltad a kávét? Tudod, hol a slusszkulcs? Bezártad a lakásajtót? Duplán ellenőrizd magad!

Rák

Családi problémákkal kell szembesülnöd és minden erőd, energiád arra megy, hogy megoldd őket. Hívj segítséget, együttesen nézzetek szembe az akadályoknak!

Oroszlán

Végre időd van arra, hogy számba vedd a családi vagy a privát havi költségvetésedet. Ráncolod a homlokod, a nyár – már érzed – sokba fog kerülni, ha mindent meg akarsz csinálni és mindenhová el akarsz menni, ahová most szeretnél. 

Szűz

Ma úgy érzed, mindenki az agyadra megy, fáradtnak, kimerültnek érzed magad. Próbálj azért türelmet diktálni magadba!

Mérleg

Nem kell mindent elhinned, amit olvasol, vagy amit mások suttognak neked! Ha bizalmas információt közölnek veled, semmiképp ne add tovább, inkább nézz utána, valóban igaz-e.

Skorpió

Végtelenül sajnálod magad a hétfő miatt, kikelni sem szeretnél az ágyból. De a munka tárt karokkal vár! 

Nyilas

Aki éjjel legény, nappal is legyen az! Te most extrán muszáj vagy ezt bizonyítanod, hiszen alig aludtál a hétvégén – de legalább felejthetetlen két napon vagy túl. 

Bak

Nyűgös napra ébredsz, szinte marod el az embereket magadtól. Megsúgom, mi a bajod: fáradt vagy, túlhajszolt. Ma időben menj aludni és próbáld kikapcsolni az agyad!

Vízöntő

Már most mondom: az órádat állítsd tíz perccel korábbra, ha megteheted, mert ma egész nap rohansz magad után és mindenhonnan elkésel!

Halak

Fontos mérföldkőhöz érkezett a karriered, egy döntést meghozol ma, amin régóta ücsörögsz. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!