Napi horoszkóp

2017.06.15. – három csillagjegy ma igazán boldog

2017.06.15. – ez vár ma rád csillagjegyed szerint

 

 

Kos

Egy nagyon nyögve nyelős, nagyon döcögős, nagyon fárasztó időszak végét jelenti a mai nap. Fellélegezhetsz és elindulhatsz egy új, kevésbé göröngyös úton, hogy megvalósítsd terveidet. 

Bika

Akár iskolás vagy, akár tanár, a mai nap olyan a számodra, mint egy ünnepnap – vége a tanévnek! Madarat lehet velet fogadni, nyalj el egy fagyit ennek örömére!

Ikrek

Régi emlékek miatt sebek szakadnak fel benned. Találj olyan embert, aki meghallgatja érzéseidet, semmiképp ne fojtsd el őket magadban!

Rák

Boldogság, szerelem, nyár, utazás – ebben a sorrendben már jöhet is. Vagy más sorrendben is jöhet. Mit bánod te? A lényeg, hogy jól érzed magad a bőrödben.

Oroszlán

Kényeztesd tested, lelked: akár egy vásárolgatás, akár egy wellness program, vagy a kulináris élvezetek jót tesznek neked. Néha igazán megérdemled.

Szűz

Totális időzavarban szenvedsz, úgyhogy megsúgom neked: még csak csütörtök van. Próbáld meg összeszedni a mai teendőidet, gondolataidat, mert végképp elveszíted a fonalat.

Mérleg

Valakivel csúnyán összerúgod a port, pedig semmi értelme nincs a veszekedésnek. Ezt ő is tudja és te is. Higgadjatok le és beszéljétek át a nézeteltéréseket!

Skorpió

Ha nyárköszöntő buliba kapsz meghívást, hessegesd el azt az érzést, hogy “neked nincs kedved menni”. Fogadd el a meghívást, menj el, sokat veszítesz, ha kihagyod!

Nyilas

Gazdagítsd a lelked: menj színházba, nézz meg egy múzeumi tárlatot, vagy ülj be egy komolyabb koncertre. Itt az idő egy kis kulturális feltöltődésre!

Bak

Boldogság, szerelem a neved! Valld csak be nyugodtan: csak úgy izzik a levegő is körülötted. Igazán boldog, szerelmetes időszak következik!

Vízöntő

Munkahelyeden úgy érzed, minden gond a te válladra nehezedik, minden húzósabb ügyet neked kell elsimítanod, ráadásul egyedül. Magadra hagytak a kollégák, akik elsunnyogtak a feladat elől. Állj a sarkadra, ne légy kihasználható!

Halak

A mai naptól konkrétan augusztus végéig a nyáron, a nyaraláson, a pihenésen jár az agyad. A legbosszantóbb, ha még tele vagy munkával és kötelezettségekkel, ugye? Azért az esti fagyizást ne hagyd ki ma sem!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!