Napi horoszkóp

2017.06.16. – egy csillagjegy ma fellélegezhet

2017.06.16. – ez vár ma rád csillagjegyed szerint

 

 

Kos

A kosok alapból a végletek emberei, de mostanában ezt mintha még inkább túlzásba vinnéd. Győződj meg arról, tényleg neked van igazad, mielőtt valakivel ma kiabálni kezdenél. Lehet, hogy csupán félreértés az egész. 

Bika

Légy kitartó: amit keresel, ott van az orrod előtt! Legyen az egy szerelem, vagy egy siker a munkahelyen, egy karnyújtásnyira van tőled. 

Ikrek

Egész nap cuki macskás videókkal szórakoztatod magad és érzed a boogie-t a lábadban. Ennyire azért ne élj egész nap a péntek bűvöletében, mára is vannak kötelezettségeid!

Rák

Kisebb megrázkódtatás érhetett a közelmúltban, ezért egy felhőcske mindig a fejed felett van. Hidd el, a nap ugyanúgy süt, csak te látod a világot kicsit sötétebben. 

Oroszlán

Nehezen indul a nap, mert valami miatt úgy ébredsz, hogy szombat van. Nagyon rosszul esik, hogy bizony péntek és ma is be kell menned a munkahelyedre.

Szűz

Rendetlenkedik a gyomrod. Reggelire egyél egy almát, a nap hátralévő részében pedig elsősorban zöldségeket, salátát étkezz!

Mérleg

Ma döntést kell hoznod egy fontos kérdésben, ami a munkádat érinti. Ne halogasd tovább!

Skorpió

Ma lezárul egy vitás kérdés, vagy egy olyan mérföldkövet érsz el, amire az elmúlt időszakban rá voltál görcsölve. Fellélegezhetsz!

Nyilas

Alapvetően egy laza ember vagy, de ma szinte túlzásokba esel. Vigyázz, nehogy észrevegye a főnököd, hogy miket nézegetsz a munkahelyi számítógépen!

Bak

Iktass be egy hosszabb sétát a mai napra, a válladat nehezítő gondok is letisztulnak tőle!

Vízöntő

Azt sem tudod, hol áll a fejed. Csak annyit tanácsolok: rakd pontokba a mai feladataidat, nehogy elfelejts valamit.

Halak

Szinte megbolondít a nyár: nyalj el egy fagyit és élvezd a napsütést!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!