Napi horoszkóp

2017.06.17. – napi horoszkóp: a lezárások napja

2017.06.17. – ez vár ma rád csillagjegyed szerint

 

 

Kos

Végtelen türelmetlen vagy ma mindenhez, amibe belekapsz. Estére már szinte odanő a kezed a csípődre. Próbálj meg lehiggadni és inkább fütyülj össze pár barátot, akivel jól érzed magad.

Bika

Egy olyan életszakaszt zártál le, amelyet sikeresen vettél. Picit hátradőlhetsz és ünnepelhetsz. Nincs sok időd pihenni, új feladatok várnak rád nemsokára.

Ikrek

Nálad is történt egy markáns befejezése valaminek, amiről úgy gondolod, VÉGRE vége. Fellélegzel, kiengeded a gőzt és még véletlenül sem akarsz arra gondolni, hogy ez csak egy lépcsőfoka volt a sok, előtted álló feladatnak.

Rák

Családod körében töltesz egy felhőtlen napot, amit egyetlen apró tény árnyékol be, mégpedig az anyagi, pénzügyi helyzeted, amely most nem túl rózsás. 

Oroszlán

Végre eljött a szombat, kirándulással, szabadidőben töltsd a napot! Vigyél esernyőt, mert hirtelen zúdulhat a nyakadba az eső!

Szűz

Aludj sokáig, egyél könnyen, igyál sokat, nevess sokat, szeress sokat! Ez a napod tökéletes összefoglalása. 

Mérleg

Kemény hetet zártál, este engedd el magad. Sőt, egész nap pihenhetsz: ha nem muszáj főznöd, rendelj kaját vagy kapd fel a családod, barátaidat és irány egy házias kifőzde!

Skorpió

Pénzügyi sikerszéria elé nézel, ráadásul a jövő csupa meglepő lehetőségeket dobál feléd. Csak győzd elkapni őket!

Nyilas

Eseménytelen, unalmas napnak nézel elébe. Mintha eltűntek volna az emberek körülötted. Lehet, hogy a háttérben egy olyan dolog húzódik, amiben te voltál a ludas?

Bak

Családi programok várnak rád, de te inkább érzed őket kötelességnek, mint élvezetnek. Próbálj meg hamar túlesni rajtuk és magadra erőltetni a Joker arcot!

Vízöntő

Ne szomorkodj, ne borulj ki, ne sírj. Szerelmi bánat közeleg, de csak egyet tanácsolhatok: a tartásodat őrizd meg!

Halak

Menekülnél az emberek elől, antiszociális vagy és legszívesebben ölnél a tekinteteddel. Hagyd, hogy a környezeted megbékítsen, hisz nincs teneked vajod senkivel, csak épp nagyon fáradt vagy.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!